Afrika Cup wordt live uitgezonden door Eurosport

Afrika Cup wordt live uitgezonden door Eurosport

Karim El Ahmadi bereidt zich momenteel met de Marrokaanse selectie voor op de komende Afrika Cup. De middenvelder zal zijn land vertegenwoordigen vanaf 23 januari, de datum waarop het toernooi voor het Noord-Afrikaanse land begint met de poulewedstrijd tegen Tunesië. Alle wedstrijden zullen live door Eurosport worden uitgezonden.

Marokko opent het toernooi zoals eerder vermeld tegen Tunesië op 23 januari. De wedstrijd wordt om 20.00 uur gespeeld. Ook de andere twee wedstrijden in de groepsfase worden door de televisiezender uitgezonden. Dit zijn de wedstrijden tegen Gabon en Niger, die respectievelijk op 27 januari (20.00 uur) en 31 januari (19.00 uur) worden uitgezonden.

Ook de wedstrijden van Ivoorkust, waar oud-Feyenoorder Salamon Kalou zal spelen, zullen te zien zijn. Op 22 januari om 17.00 uur speelt het land tegen Sudan, waarna op 26 januari (20.00 uur) en 30 januari (19.00 uur) de confrontaties tegen achtereenvolgens Burkino Faso en Angola volgen.

Ook de wedstrijden in de volgende ronden van het toernooi worden uitgezonden door Eurosport of Eurosport 2.

Wedstrijden Marokko:

23 januari: Marokko - Tunesië (20.00 uur)
27 januari: Gabon - Marokko (20.00 uur)
31 januari: Niger - Marokko (19.00 uur)

Lees meer over
El Ahmadi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties