Fer weigert contract te verlengen

Fer weigert contract te verlengen

Leroy Fer stuurt aan op een vertrek bij Feyenoord. In het NUsport-magazine van deze week verklaart de middenvelder niet te willen bijtekenen bij de stadionclub. "Ik ben duidelijk geweest; ik teken niet bij", aldus Fer in de reportage. "Ook niet als ik deze zomer niet wegkom." De Feyenoorder begrijpt de opstelling van zijn huidige werkgever niet.

"Aangezien de club nu nog miljoenen aan me kan verdienen, kunnen ze me maar beter naar Twente laten gaan. Ik heb nog maar een eenjarig contract, als je dan nog miljoenen voor me kunt pakken, zou ik dat als club altijd doen."

Goede stap

Fer wil zijn carrière dolgraag bij Twente vervolgen. "Mijn zaakwaarnemer houdt alle buitenlandse interesse momenteel af, want ik wil me het liefst in Nederland blijven ontwikkelen. En ik denk dat Twente dan een goede stap is."

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord weigert de middenvelder te laten gaan voor de twee miljoen euro die de Tukkers voor hem boden. "We houden Fer het liefst hier. Alleen als het financiële gewin het sportieve verlies overstijgt, laten we hem gaan. En het liefst niet naar een concurrent."

In het NUsport-magazine van deze week staat een uitgebreide reportage over de stand van zaken bij Feyenoord.

LET OP: Wij begrijpen dat dit artikel voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt behoorlijk wat emoties oproept, maar dit is geen vrijgeleide voor scheldpartijen en verwensingen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties