Waardig eerbetoon aan Fred Blankemeijer

Waardig eerbetoon aan Fred Blankemeijer

In De Kuip heeft zondagmiddag een waardig eerbetoon aan Fred Blankemeijer plaatsgevonden. Voorafgaand aan het duel tussen Feyenoord en sc Heerenveen werd het clubicoon de laatste eer bewezen met een grootschalige TIFO-actie op de Noordzijde. Daarnaast werd er een minuut stilte in acht genomen. De spelers van Feyenoord droegen tijdens de wedstrijd tegen de Friezen rouwbanden. Fred Blankemeijer overleed in de nacht van zondag op maandag in de leeftijd van 84 jaar. Hij was liefst zeventig jaar lid van Feyenoord.

Tijdens de minuut stilte vergezelden op verzoek van de nabestaanden van Fred Blankemeijer Wim Jansen, Rinus Israël en Sjaak Troost de spelers van Feyenoord en Heerenveen in de middencirkel. De drie oud-spelers van de Rotterdamse club droegen een portret van Fred Blankemeijer bij zich. Jansen, Israël en Troost hadden alle drie een hechte band met de oer-Feyenoorder.

Waardig eerbetoon aan Fred Blankemeijer

Lees meer over
Blankemeijer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties