Buffel vindt Vossen bij Feyenoord 'passen'

Buffel vindt Vossen bij Feyenoord 'passen'

Jelle Vossen is op dit moment met veertien goals de topscorer van de Belgische Jupiler Pro League. De spits van KRC Genk is volgens Thomas Buffel een 'type Kuyt' die goed bij Feyenoord zou passen.

"Zijn neus voor doelpunten is ongekend", zegt de voormalig Feyenoorder in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Jelle is veel in beweging en staat daardoor vaak op de goede plaats. Ik vergelijk hem met Dirk Kuyt vanwege zijn inzet voor het elftal en zijn scorend vermogen."

Hoewel Vossen zelf al aangaf na te denken over een stap hogerop, ziet Buffel zijn ploeggenoot niet snel vertrekken. "Hij heeft hier net verlengd. Ik denk ook niet dat hij snel vertrekt. Maar je weet nooit hoe het loopt in het voetbal. Op den duur zou hij denk ik niet misstaan bij een Europese topclub. In Nederland? Bij Feyenoord zou hij met zijn speelwijze goed passen. Maar of ze in Rotterdam geld voor hem hebben?"

Lees meer over
Buffel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties