Fred Blankemeijer viert 84ste verjaardag

Fred Blankemeijer viert 84ste verjaardag

Fred Blankemeijer viert vandaag (vrijdag) zijn 84ste verjaardag. De geboren Rotterdammer werd in 1940 aspirant-lid van Feyenoord en is inmiddels al zeventig jaar lang aan de club verbonden. Blankemeijer nam eind vorige maand afscheid van de club met een receptie na afloop van de oefenwedstrijd tegen Real Mallorca. Namens de directie, staf, spelers en overige medewerkers feliciteert Feyenoord Fred Blankemeijer van harte met zijn verjaardag.

Blankemeijer was afgelopen donderdag aanwezig in De Kuip, waar hij uit handen van Bas Pronk, eindredacteur van Feyenoord TV, een dvd kreeg overhandigd met daarop de special over het Feyenoord-icoon die onlangs te zien was in het clubprogramma. Hierin komen vele oud-spelers en medewerkers van Feyenoord aan het woord over Blankemeijer en zijn tevens unieke beelden te zien van het clubicoon. Deze special is hieronder te bekijken in de videoplayer.

Lees meer over
Blankemeijer Verjaardag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties