1100 supporters steunen Feyenoord in Groningen

1100 supporters steunen Feyenoord in Groningen

Feyenoord wordt in de uitwedstrijd tegen FC Groningen gesteund door een vol uitvak. De Rotterdammers hebben donderdagavond de laatste kaarten verkocht voor het duel dat gespeeld gaat worden op zondag 15 januari tegen FC Groningen om 16:45 uur.

In totaal reizen er 1100 supporters van Feyenoord af naar Groningen om de ploeg van trainer Arne Slot te steunen. De animo voor de uitwedstrijd van Feyenoord is groot. Ook nu zijn er weer honderden supporters teleurgesteld. Tijdens de verkoop voor silvercardhouders stonden er duizenden supporters in de digitale wachtrij bij de Officiële Feyenoord Ticketshop.

Feyenoord hervat zondag de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Ook in de Galgenwaard zijn er weer honderden supporters aanwezig. Het uitvak was begin december al uitverkocht. In totaal reizen er 1200 supporters af voor het duel tegen de nummer zeven van de Eredivisie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties