Thuiswedstrijden tegen AZ en Vitesse in uitverkochte Kuip

Thuiswedstrijden tegen AZ en Vitesse in uitverkochte Kuip

Feyenoord is in de tweede seizoenhelft al bij twee wedstrijden zeker van de steun van een volle Kuip. De laatste reguliere kaarten voor de competitieduels met AZ (18 februari, 21:00 uur) en Vitesse (28 mei, 14:30 uur) zijn inmiddels verkocht.

Voor de kaartverkoop van de Eredivisie-ontmoetingen met Ajax en PSV worden momenteel nog voorbereidingen getroffen. De informatie wordt zo snel mogelijk gedeeld via de officiële clubkanalen. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen N.E.C. is in volle gang. Kaarten bestellen kan gemakkelijk en snel via de Online Ticketshop.

Via de Feyenoord Ticket Exchange kunnen seizoenkaarthouders of dagkaartkopers die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op deze link.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties