FOTO: Het derde tenue van Feyenoord is uitgelekt

FOTO: Het derde tenue van Feyenoord is uitgelekt

Vandaag is er een foto van het derde tenue uitgelekt, zo meldt 1908.nl. Feyenoord zal spelen in een wit tenue met groene accenten. De verwachting is dat supporters donderdagochtend het nieuwe shirt van de Rotterdammers kunnen bemachtigen in de Feyenoord Fanshop.

Met het nieuwe tenue geven Feyenoord en Castore gehoor aan de wens van veel supporters. De Rotterdamse kleuren vallen al jaren in de smaak. Dit seizoen is er gekozen voor groene strepen op de voorkant van het shirt. Donderdagochtend zullen details en foto's van de achterkant bekend worden gemaakt.

Castore en Feyenoord brengen in totaal vier tenues uit. Eerder werden er al een thuisshirt en een uitshirt gelanceerd, en nu wordt ook een derde shirt op de markt gebracht. Het doel blijft om voor de start van de groepsfase van de Champions League een Europees shirt uit te brengen. Vanwege leveringsproblemen is het nog niet helemaal duidelijk wanneer het Britse kledingmerk het vierde tenue bekend gaat maken.

Het derde tenue valt bij mij in de smaak!

Castore
Castore is sinds dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van Feyenoord. Het bedrijf investeert in totaal vijftig miljoen euro in de club. Dit bedrag zal verdeeld worden over zes seizoenen, van 2023 tot en met 2029, en aan Feyenoord worden betaald. De sponsordeal met Feyenoord biedt het Britse bedrijf, dat sinds 2015 bestaat, de kans om de Nederlandse markt te betreden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties