'Feyenoord en Castore lanceren deze week derde tenue'

'Feyenoord en Castore lanceren deze week derde tenue'

Feyenoord en Castore zijn van plan om deze week een nieuw tenue op de markt te brengen. De Rotterdammers lanceren donderdag het derde tenue voor het seizoen 2023/2024, zo meldt 1908.nl. Eerder werden het thuisshirt en uitshirt al met groot succes gelanceerd.

Het grote succes zit hem vooral in de vraag van supporters naar de nieuwe kleding van Castore. Voorlopig zijn er nog altijd problemen met de levering, maar een woordvoerder liet eerder al weten dat er hard wordt gewerkt aan een oplossing hiervoor. De vraag is simpelweg te groot, waardoor de voorraad snel is uitverkocht.

Het nieuwe derde tenue zal een overwegend wit design hebben, met groene accenten. Ook in het derde shirt van de Rotterdammers zitten verticale lijnen verwerkt. De lijnen zijn lichtgroen van kleur. De lancering staat naar verluidt donderdagochtend in de agenda. Feyenoord is ook nog altijd van plan om een Europees tenue op de markt te brengen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties