Sauer in wedstrijdselectie voor Youth League-wedstrijd in Madrid

Sauer in wedstrijdselectie voor Youth League-wedstrijd in Madrid

Feyenoord Onder 19 krijgt tegen Atlético Madrid de beschikking over Leo Sauer. De talentvolle Slowaak maakt dit seizoen deel uit van de eerste selectie van Feyenoord. Voor de belangrijke Youth League-wedstrijd in Madrid sluit Sauer aan bij de wedstrijdselectie van de belofteploeg. Dit weet VivaVarkenoord te melden op X.

Sauer heeft tijdens de voorbereiding een uitstekende indruk weten te maken. De 17-jarige buitenspeler werd daardoor door Arne Slot definitief toegevoegd aan Feyenoord 1. Sauer kwam drie wedstrijden in actie voor de Rotterdammers en wist tijdens de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam zelfs te scoren. Tijdens de laatste twee wedstrijden kwam Sauer niet binnen de lijnen. In de ploeg van Robin van Persie mag de Slowaak nu minuten maken.

Givairo Read is er ook weer bij. De talentvolle verdediger kwam afgelopen zomer over van FC Volendam en maakt direct een goede indruk. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Celtic scoorde Read het openingsdoelpunt. De rechtervleugelverdediger won met Feyenoord Onder 18 het prestigieuze Mladen Ramljak Memorial Tournament in Kroatië en werd bovendien uitgeroepen tot speler van het toernooi. Hij werd daarnaast direct uitgeroepen tot Academy Speler van de Maand en verdiende een plekje in de selectie van het Nederlands Elftal Onder 19.

Wedstrijdselectie Feyenoord Onder 19
Doelmannen
Haksteeg, Husselin, Ka

Verdedigers
Arnaud, Giersthove, Plug, Read, Sebbar

Middenvelders
El Harmouz, Kraaijeveld, Milambo, Mojanaga, Sneijer, Van Der Heijden, Zechiël

Aanvallers
Cruz, Redmond, Rust, Sauer, Slory.

Lees meer over
Leo Sauer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties