Feyenoord O21 speelt gelijk in Premier League International Cup

Feyenoord O21 speelt gelijk in Premier League International Cup

Feyenoord Onder 21 heeft woensdagmiddag in de uitwedstrijd tegen Crystal Palace O21 een punt weten te pakken. De ploeg van trainer Melvin Boel kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van de verdediger Milan Hokke. Vier minuten later was het alweer gelijk door de 21-jarige spits Luke Plange.

Op het trainingscomplex van Crystal Palace werd om 14:00 uur afgetrapt met Nesto Groen in de punt van de aanval. Aanwinst Luc Netten begon op de bank en maakte na een uur spelen zijn officiële debuut in de beloftenploeg. Met de inbreng van de verdediger werd er geen tegendoelpunt meer geïncasseerd en ook niet meer gescoord. Het duel in de Premier League International Cup eindigde dan ook in een 1-1 gelijkspel.

Na vier gespeelde wedstrijden heeft Feyenoord Onder 21 twee punten behaald in de competitie. De beloften speelden eerder tegen Fulham (3-1), Everton (0-0) en Liverpool (3-1). De ploeg van Boel is ingedeeld in Groep C, samen met Crystal Palace, Everton, Fulham en Liverpool. Ook Monaco, Athletic Club en Benfica behoren tot dezelfde groep. Het is echter niet mogelijk om een van deze teams te treffen. Het gelijke spel tegen Crystal Palace O21 maakt vrij weinig uit voor het verloop van het toernooi. De Rotterdammers waren al uitgeschakeld.

Aanstaande zaterdag speelt Feyenoord O21 weer een competitiewedstrijd op Varkenoord. Dat duel tegen de leeftijdsgenoten van De Graafschap zal vanaf 15:00 uur live te zien zijn op de nieuwe streamingdienst van de Rotterdammers: Feyenoord ONE. Daarnaast is de tussenstand wederom live te volgen via FR12.nl.

Scoreverloop
15' | 0-1 | Hokke
19' | 1-1 | Plange

Opstellingen
Crystal Palace O21
: Whitworth; Imray, Sheridan, Rodney, Watson, Devenny, Reid, Raymond, Plange, Ola-Adebomi, Umeh.
Feyenoord O21: Berger; Elmensdorp, Valk (C), De Blok, Candelaria (70' Netten); Zaal, Hokke (60' Pušić), Van der Sluijs; Van der Heijden (70' Arnoud), Groen (70' Rais), Essanoussi (60' Sanyang).

Wissels
Crystal Palace O21
: Izquierdo, Francis, Mathurin, Eze, Welles-Morrisson, Trialist.
Feyenoord O21: Kroesen, Arnaud, Netten, Pušić, Rais, Sanyang.

Club Doelsaldo Punten
1. Fulham 5 9
2. Crystal Palace 3 8
3. Everton 3 7
4. 7. Athletic Club 0 4
5. Liverpool -1 4
6. Monaco -3 3
7. Feyenoord -4 2
8. Benfica -3 1
Lees meer over
Feyenoord Onder 21
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties