Feyenoord O21 verslaat Cambuur O21 met ruime cijfers

Feyenoord Onder 21 verkeert momenteel in topvorm. Nadat de leeftijdsgenoten van De Graafschap en Go Ahead Eagles al verslagen werden, heeft ook Cambuur zaterdagmiddag meegemaakt hoe het is om tegen de Rotterdammers te spelen. Het elftal van Melvin Boel won met 1-5 in Leeuwarden.

De talenten van Feyenoord maakten nog even een slippertje door al na vier minuten op achterstand te komen, echter duurde het slechts twee minuten voordat Joep van der Sluijs de Rotterdammers weer op gelijke hoogte schoot. De aanvallende middenvelder schoot binnen tien minuten de uitploeg al op voorsprong. Uiteindelijk bleek het een perfecte eerste helft te worden en maakte Van der Sluijs zijn hattrick compleet en maakten ook Mike Kleijn en Jayden Candelaria een doelpunt.

In de tweede helft vielen er geen doelpunten en trok Feyenoord O21 de wedstrijd over de streep. Volgende week zaterdag om 13:00 uur spelen de talenten op Varkenoord tegen PEC Zwolle Onder 21.

4' | 1-0 |
6' | 1-1 | Van der Sluijs
10' | 1-2 | Van der Sluijs
15' | 1-3 | Kleijn
45' | 1-4 | Candelaria
45' | 1-5 | Van der Sluijs