Feyenoord O21 laat dure punten liggen in titelstrijd

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagavond twee dure punten laten liggen in de belangrijke uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles Onder 21. Het duel werd om 17:15 uur afgetrapt en verdween tussen alle aandacht voor het eerste elftal. Met Gjivai Zechiël in de basis werd er onder lastige weersomstandigheden 1-1 gespeeld.

Na het gelijke spel is het enorm spannend in de top van de competitie. De wedstrijd tussen nummer één De Graafschap Onder 21 en nummer twee FC Groningen Onder 21 eindigde eerder op de middag in een gelijkspel en dus is het kampioenschap nog volledig in eigen hand. Op een regenachtig sportpark kende Feyenoord een lastige wedstrijd en schoot Fabiano Rust pas in de 76ste minuut zijn elftal op een voorsprong. In de laatste minuut van de blessuretijd was het echter Robbin Weijenberg die Go Ahead Eagles O21 op gelijke hoogste schoot.

Aanstaande zaterdag 11 november reist Feyenoord af naar Doetinchem om het op te nemen tegen De Graafschap Onder 21. In de strijd om het kampioenschap is die wedstrijd cruciaal om het in eigen hand te houden.

Opstelling O21
Van Sas; Arnaud, Valk, Hokke, Candelaria; Zaal, Zechiël, Van der Sluijs; Slory, Groen, Van der Heijden.

Wissels O21
Kroesen, De Blok, Breinburg, Pusic, Rais, Essanoussi, Rust.

Feyenoord Onder 18
In aanloop naar het Youth League-duel tegen SS Lazio Onder 19 hebben de talenten van Feyenoord vandaag met 2-5 gewonnen van FC Utrecht. In Utrecht waren Zepiqueno Redmond (2x), Aymen Sliti (2x) en Thijs Kraaijeveld trefzeker. Na de overwinning van zaterdagmiddag klimt het elftal van Robin van Persie naar de vijfde plek in de competitie, met 9 punten achterstand op koploper AZ.