Feyenoord O17 speelt in slotfase gelijk tegen Ajax O17

Feyenoord Onder 17 heeft een vermakelijke wedstrijd gespeeld in Amsterdam tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. De talenten van de Rotterdammers hebben een sterke wedstrijd gespeeld, maar kwamen uiteindelijk niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Kelvin Neijenhuis maakte de doelpunten namens Feyenoord.

Al direct na het eerste fluitsignaal begonnen beide ploegen met drukzetten en kreeg Neijenhuis een grote kans nadat Ayoub Ouarghi een mooie actie had ingezet. In de aanval bleven de spits en vleugelspeler elkaar goed vinden, maar het net werd in de eerste helft nog niet gevonden. In de verdediging was Tijme Wessels de grote uitblinker voor de Rotterdammers. Als centrale verdediger zat hij overal goed tussen en wist hij de meeste aanvallen van Ajax te stoppen.

Hoewel de eerste helft ook vermakelijk was om te kijken, vielen de doelpunten dan ook echt in de tweede helft. In de 54ste minuut schoot Luca Messori op een mooie manier de thuisploeg op voorsprong, echter was de spits van Feyenoord succesvoller. Neijenhuis stond na drie wedstrijden al op elf doelpunten en liet zijn kwaliteit ook in deze mini-klassieker zien. In de 70ste en 78ste minuut was de talentvolle spits van de Rotterdammers trefzeker na twee prachtige aanvallen. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd kwam de thuisploeg via Kovacs op gelijke hoogte.

Feyenoord Onder 17 blijft de koploper van de competitie. Volgende week spelen de talenten van trainer Davey van den Berg tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht Onder 17.

55' | 1-0 | Messori
70' | 1-1 | Neijenhuis
78' | 1-2 | Neijenhuis
90' | 2-2 | Kovasc