Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Feyenoord in de Youth League

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Feyenoord in de Youth League

Zowel Feyenoord Onder 18 als Onder 21 zijn uitstekend begonnen aan de competitie. Met het vervolg van de Youth League in aantocht goed nieuws voor trainer Robin van Persie die zijn spelers in uitstekende vorm kan meenemen naar het vervolg van hun Europese avontuur. Welke tegenstander er wordt getroffen zal vrijdagmiddag rond 13:00 bekend worden.

Nadat dinsdag- en woensdagmiddag de tussenrondes in de Youth League zijn afgewerkt, is nu wel bekend wat de mogelijke tegenstanders zijn. Doordat de Rotterdammers eerste zijn geworden in de groepsfase met de leeftijdsgenoten van Atlético Madrid, SS Lazio en Celtic FC, was het ticket voor de achtste finale van het jeugdtoernooi direct bemachtigd. De nummers twee van de groepen moesten het opnemen tegen de beste teams van de 'Domestic Path route'. Dit zijn jeugdelftallen, zoals AZ Onder 18, die kampioen zijn geworden in hun eigen land, maar waarbij het eerste elftal niet deelnam aan de Champions League.

Feyenoord kan worden geloot aan één van de winnaars uit de tussenronde. De andere groepswinnaars uit de Youth League zijn: AC Milan, Copenhagen, Lens, Manchester City, Porto, Real Madrid en Salzburg. Die kunnen pas in de volgende ronde getroffen worden.

Uitslagen tussenronde
Midtjylland O19 - RB Leipzig O19* (1-1, *winst na penalty's)
Mainz O19* - FC Barcelona (2-2, *winst na penalty's)
Olympiacos O19* - Inter Milan O19 (0-0, *winst na penalty's)
Partizan O19 - Braga O19 (0-2)
AZ O19 - Atlético Madrid O19 (1-0)
Zilina O19 - Dortmund O19 (2-1)
Basel O19 - FC Bayern Munchen O19 (0-2)
Nantes O19* - Sevilla O19 (3-3, *winst na penalty's)

Mogelijke tegenstanders
Leipzig O19
Mainz O19
Olympiacos O19
Partizan O19
AZ O19
Zilina O19
FC Bayern Munchen O19
Nantes O19

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties