Van Persie loopt stage bij Manchester United

Van Persie loopt stage bij Manchester United

Robin van Persie bouwt zijn trainingscarrière rustig op. De oud-voetballer heeft regelmatig aangegeven het doel te hebben om ooit hoofdtrainer te worden van een profclub, maar doet voorlopig eerst voldoende ervaring op. De huidige trainer van Feyenoord Onder 18 was in dat kader aanwezig bij Manchester United.

Van Persie werd door de Engelse tabloids gespot met Eric ten Hag en zaakwaarnemer Kees Vos. Speculaties over een functie bij Manchester United waren er direct. Via het officiële clubkanaal werd woensdagmiddag gemeld dat het om een korte stageperiode gaat. Van Persie mocht meelopen bij Manchester United en sprak onder meer uitgebreid met Ten Hag. Ook kon een ontmoeting met Alex Ferguson niet uitblijven.

Tot donderdag is Van Persie nog aanwezig in Engeland om stage te lopen. Voor het behalen van de UEFA PRO Licentie is een kortlopende stage in het buitenland een vereiste. Manchester United is voor de voormalig international van Oranje de ideale gelegenheid. Van Persie was in zijn periode als voetballer succesvol voor The Red Devils.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties