'Bosschaart voert positieve gesprekken met Feyenoord'

'Bosschaart voert positieve gesprekken met Feyenoord'

Pascal Bosschaart lijkt de nieuwe trainer van Feyenoord Onder 21 te gaan worden. De Rotterdammers hebben positieve gesprekken gevoerd met de huidige assistent-trainer van FC Dordrecht om de vrijgekomen vacature in de jeugdopleiding in te vullen. Dit meldt 1908.nl.

Melvin Boel vertrekt aan het einde van het seizoen bij de Feyenoord Academy. De huidige trainer van het beloftenelftal is toe aan een nieuwe uitdaging en vindt aankomende zomer de stap naar het profvoetbal een uitstekend moment. Feyenoord ziet in Bosschaart de ideale opvolger.

De verwachtingen zijn dat op korte termijn een akkoord wordt bereikt. Bosschaart staat al onder contract bij Feyenoord. De oud-voetballer tekende afgelopen zomer voor twee seizoenen in De Kuip en maakte daarna direct de overstap naar de Keuken Kampioen Divisie. Feyenoord heeft sinds kort een samenwerking met FC Dordrecht.

Lees meer over
Bosschaart
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties