Bekerfinale FC Volendam O21 - Feyenoord O21 zonder publiek

Bekerfinale FC Volendam O21 - Feyenoord O21 zonder publiek

Feyenoord heeft met teleurstelling kennis genomen van het feit dat FC Volendam heeft besloten om de bekerfinale tussen FC Volendam Onder 21 en Feyenoord Onder 21 van aanstaande zaterdag zonder publiek te laten spelen.

Omdat Feyenoord van mening is dat een dergelijke finalewedstrijd met toeschouwers gespeeld zou moeten worden, is nog gepoogd om het duel naar Varkenoord te verplaatsen. FC Volendam heeft dit voorstel als rechtmatig thuisspelende ploeg echter van de hand gewezen.

Feyenoord betreurt deze gang van zaken, maar kan niet anders doen dan zich neerleggen bij deze genomen beslissing van FC Volendam. Supporters die een kaart hebben gekocht, kunnen contact opnemen met de klantenservice van de Volendammers.

Het mediateam van de Rotterdammers zal de wedstrijd live uitzenden via de streamingdienst Feyenoord ONE. Vanaf 15:30 uur is de finale daar live te volgen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties