Videogoal Feyenoord: Stengs volgt St. Juste op

Videogoal Feyenoord: Stengs volgt St. Juste op

Feyenoord had moeite om kansen te creëren en het doelpunt van Calvin Stengs was dan ook broodnodig. De middenvelder scoorde uit een vrije trap en wist de ervaren doelman Joe Hart te passeren. Het betekende voor de Rotterdammers het eerste doelpunt in de Champions League sinds 2017.

Op 6 december 2017 maakte Jeremiah St. Juste de laatste goal voor Feyenoord in de groepsfase van het toernooi. In die wintermaand behaalde Feyenoord een 2-1 overwinning op Napoli in De Kuip, waarbij de verdediger in de laatste minuut van de wedstrijd scoorde. Destijds leverde deze overwinning echter niet veel op, aangezien het niet voldoende was om de groepsfase te overleven.

Het doelpunt van Stengs heeft wel grote waarde voor Feyenoord. Het betekende het openingsdoelpunt tegen de regerend landskampioen van Schotland. Net voor de rust kreeg Stengs de kans om een vrije trap te nemen vanaf ongeveer 25 meter. Hij stuurde de bal langs de muur en richting de rechterhoek. Celtic-doelman Joe Hart werd verrast en kon de 1-0 niet voorkomen.

copyright proshots 22412020
yv2023919yv2023919a1b02672
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties