UEFA stelt Franse scheidsrechter aan voor Atlético Madrid - Feyenoord

UEFA stelt Franse scheidsrechter aan voor Atlético Madrid - Feyenoord

Feyenoord krijgt woensdagavond uit bij Atlético Madrid te maken met scheidsrechter François Letexier. Dat heeft de UEFA inmiddels bekendgemaakt. De 34-jarige arbiter neemt drie Franse assistenten mee en wordt daarnaast gesteund door de Italiaanse VAR Massimiliano Irrati.

Letexier fluit zijn wedstrijden doorgaans in de Franse Ligue 1, maar komt ook regelmatig in Europees verband in actie. Eerder dit seizoen floot hij de wedstrijd om de Supercup tussen Manchester City en Sevilla, en afgelopen seizoen had hij diverse Champions League-wedstrijden onder zijn leiding, waaronder de 1-6 nederlaag van Ajax tegen Napoli. In totaal trok hij dit seizoen tot dusver 27 keer geel en 1 keer rood in 6 wedstrijden.

Feyenoord treft Atlético Madrid woensdagavond om 18:45 uur. Dankzij de 2-0 zege op Celtic gaan de Rotterdammers het duel als koploper van groep E. Atlético Madrid speelde eerder in Rome met 1-1 gelijk tegen SS Lazio.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties