Opstelling Feyenoord: Ivanušec begint op de bank

Opstelling Feyenoord: Ivanušec begint op de bank

De elf namen die ervoor moeten zorgen dat Feyenoord een reuzenstap zet naar overwintering in de Champions League zijn bekend. De Rotterdammers nemen het in de vierde speelronde van de groepsfase op tegen SS Lazio. Wanneer de ploeg van trainer Arne Slot de Italianen dinsdagavond weet te verslaan, komt het op negen punten, en moet het gek lopen wil Feyenoord niet bij de eerste twee in Groep E eindigen.

Luka Ivanušec staat niet in de basisopstelling van Feyenoord. De 24-jarige Kroatische international zal genoegen moeten nemen met een plaats op de bank. Ivanušec keert terug van een blessure en speelde afgelopen weekend tegen RKC Waalwijk nog zestig minuten, waarbij hij geen goede indruk achterliet. Ook als invaller tijdens de uitwedstrijd tegen FC Twente slaagde Ivanušec er niet in zijn niveau te halen.

Paixão start gewoon
Verder valt op dat Igor Paixão gewoon zal starten tegen SS Lazio. De Braziliaan kreeg afgelopen weekend kritiek van trainer Arne Slot. Na afloop van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk was Slot niet tevreden over de prestaties van de buitenspeler en maakte duidelijk dat hij zich zorgen moest maken voor zijn plek in de basis. Dit lijkt waarschijnlijk een extra signaal van Slot te zijn om Paixão scherp te houden, aangezien hij de afgelopen weken niet zijn beste spel heeft laten zien in het shirt van de Rotterdammers.

Mats Wieffer is fit
Gernot Trauner start niet bij Feyenoord. De Oostenrijker is op de weg terug van een knieblessure, maar kan nog niet beginnen tegen SS Lazio. Naast Yankuba Minteh beschikt Slot verder over een fitte selectie. De verdediging bestaat daardoor uit Bart Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida, David Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld staat Mats Wieffer er weer. De international van Oranje keert terug van griep.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord:
Wellenreuther; Lamprou, Beelen, Alireza, Ueda, Dilrosun, Lopez, Van den Belt, Ivanušec, Trauner, Milambo, Lingr.

Opstelling Feyenoord: Ivanušec begint op de bank
Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties