Opstelling Feyenoord bekend: Slot kiest voor 'Atletico-uit' variant

Opstelling Feyenoord bekend: Slot kiest voor 'Atletico-uit' variant

De opstelling van Feyenoord is bekendgemaakt door trainer Arne Slot. Justin Bijlow en Santiago Gimenez gaan definitief hun debuut maken in de Champions League. De doelman komt terug van een blessure en de schorsing van de Mexicaan is voorbij.

Bij Feyenoord was het vooral de vraag hoe Slot de blessure van Yankuba Minteh ging opvangen. De trainer kiest voor de 'Atletico-uit' variant, en daardoor mag Ramiz Zerrouki weer beginnen vanaf de aftrap. Calvin Stengs speelt in een 4-3-3-formatie als rechtsbuiten.

Voor Igor Paixão en Mats Wieffer is er wederom een basisplek weggelegd. De Braziliaan en de middenvelder speelden allebei hun vijftigste wedstrijd in het shirt van de Rotterdammers. Gernot Trauner is tegen SS Lazio niet beschikbaar, daardoor start Bart Nieuwkoop als rechtsback en speelt Lutsharel Geertruida centraal.

Feyenoord - SS Lazio wordt woensdagavond live uitgezonden op twee zenders. Het duel is te volgen op RTL7 en Ziggo Sport. Op eerstgenoemde zender begint de voorbeschouwing om 17:50. Bij Ziggo wordt iets later vooruitgekeken naar het duel in de groepsfase van de Champions League. De uitzending op die zender begint een half uur voor de aftrap.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez en Paixão.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther; Lamprou, Beelen, Alireza, Ueda, Dilrosun, Van den Belt, Lopez, Ivanušec, Milambo, Lingr.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties