''Fluit dus niet door de Champions League-hymne heen!''

''Fluit dus niet door de Champions League-hymne heen!''

Feyenoord mag zich eindelijk weer laten zien op het hoogste niveau van Europa. De Rotterdammers trappen de groepsfase van de Champions League dinsdagavond af met een schitterende wedstrijd tegen Celtic in De Kuip. In aanloop naar de kraker in Rotterdam komt het supportersinitiatief 'Laat de Kuip weer zingen' met een oproep aan de supporters.

De UEFA heeft de laatste jaren geen goede reputatie weten op te bouwen bij een deel van de supporters van Feyenoord. Toen de stadionclub voor het laatst actief was in de Champions League, werd er dan ook massaal gefloten tijdens de hymne die voorafgaand aan de wedstrijden werd afgespeeld in De Kuip. Zowel tijdens de thuiswedstrijden tegen Manchester City, Shakhtar Donetsk en Napoli werd er massaal gefloten.

Een doorn in het oog van de initiatiefnemers van het sociale mediakanaal @Zingmeedan. ''Kies een ander moment om je ongenoegen te uiten. Laat de spelers, de staf en alle anderen genieten van het behaalde succes. Fluit dus niet door de Champions League hymne heen!'', luidt het statement. De wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic begint dinsdagavond om 21:00 uur. Supporters die zich al vroeg op de avond willen voorbereiden op het duel kunnen zich aansluiten bij de oproep van De Noordzijde.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties