De Kuip ontvangt waardige beoordeling van UEFA

De Kuip ontvangt waardige beoordeling van UEFA

Afgelopen dinsdag is Stadion Feijenoord, beter bekend als De Kuip het decor geweest voor de eerste Champions League wedstrijd van seizoen 2023-2024.

Er wordt niet alleen teruggeblikt op een prachtige avond met een mooie 2-0 overwinning van Celtic, maar ook op de speciale beoordeling die De Kuip heeft ontvangen van de UEFA. De UEFA heeft in deze beoordeling aangegeven dat het veld in het stadion in uitstekende staat verkeerd. Er is niet alleen tijdens, maar ook voorafgaand aan de wedstrijd excellent gefunctioneerd door het personeel. De faciliteiten zijn goed bevallen en alle UEFA-procedures zijn op een correcte en professionele manier door het personeel opgepakt.

De beoordeling van de UEFA wordt natuurlijk hartelijk ontvangen door club en stadion. Sinds halverwege juli zijn meerdere personeelsleden betrokken geweest bij de voorbereidingen van de Champions League. ‘Het op tijd afkrijgen van alle voorbereidingen en dit op topniveau te kunnen doen zorgt voor een trots gevoel, maar ook voor saamhorigheid binnen de club’, aldus Mandy den Boer, Manager Matchday & Events.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties