Atlético Madrid draait achterstand om en is klaar voor Feyenoord

Zondagavond heeft Atlético Madrid een knappe zege geboekt op Cádiz. De Madrilenen keken tegen een 0-2 achterstand aan en wisten drie dagen voor het duel met Feyenoord alsnog de drie punten binnen te slepen. Ángel Correa was met twee doelpunten belangrijk in de 3-2 gewonnen wedstrijd.

Afgelopen week kwamen er nog berichten naar buiten dat Correa pas na de interlandperiode weer in actie kon komen. De knieblessure van de Argentijn bleek echter minder ernstig dan verwacht en kon daardoor tegen de nummer twaalf in La Liga weer in de basis beginnen. Rodrigo De Paul keerde in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord ook weer terug in de wedstrijdselectie en mocht als invaller binnen de lijnen komen.

Met Antoine Griezmann in de basis en Jan Oblak op doel keek Atlético Madrid binnen 27 minuten tegen een 0-2 achterstand aan. Niet veel later wist Correa de aansluitingstreffer te maken met een fraaie kopbal, die in de tweede helft ook het winnende doelpunt van de wedstrijd wist te maken. Nahuel Molina was eerder in de wedstrijd verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Woensdag staat de ontmoeting met Feyenoord op het programma.