2700 kaarten beschikbaar voor Celtic - Feyenoord

2700 kaarten beschikbaar voor Celtic - Feyenoord

Feyenoord krijgt de beschikking over 2700 kaarten voor de uitwedstrijd tegen Celtic FC in de groepsfase van de Champions League. Voor Diamondcardhouders en Goldcardhouders start de kaartverkoop op vrijdag 29 september om 10:00 uur. Silvercardhouders komen maandag 2 oktober aan de beurt.

Feyenoord speelt op 13 december om 21:00 uur de uitwedstrijd in Celtic Park en zal ongetwijfeld gesteund worden door een volledig uitverkocht uitvak. Ook de wedstrijd van volgende week woensdag tegen Atletico Madrid was een kwestie van tijd uitverkocht. In een mum van tijd gingen alle 3.431 beschikbare kaarten over de digitale toonbank.

Celtic Park heeft een capaciteit van 60.411 supporters. De Schotten azen op revanche tegen Feyenoord, aangezien het duel in Rotterdam met 2-0 werd verloren door doelpunten van Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh. Na één wedstrijd in Groep E is Feyenoord de koploper, gevolgd door SS Lazio en Atletico Madrid met elk één punt uit één wedstrijd.

SS Lazio
Voor de uitwedstrijd tegen SS Lazio op dinsdag 7 november is nog geen informatie bekend. De vraag is of Feyenoord überhaupt de beschikking krijgt over kaarten voor het uitvak in Estadio Olímpico de Roma. Afgelopen seizoen waren er in de Europa League wedstrijden tegen AS Roma en SS Lazio geen supporters welkom in de stad en bij de uitwedstrijden. De kans is groot dat ook dit jaar de burgemeester de komst van Het Legioen gaat verbieden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties