Zaakwaarnemer Hancko bevestigt belangstelling Europese grootmachten

Zaakwaarnemer Hancko bevestigt belangstelling Europese grootmachten

David Hancko heeft over belangstelling niet te klagen. De 26-jarige verdediger maakt sinds zijn overstap naar Feyenoord een goede ontwikkeling door. Onlangs werden grote clubs als Liverpool FC en Paris Saint-Germain gelinkt aan de centrale verdediger van de Rotterdammers. Zaakwaarnemer Branislav Jašurek bevestigt de belangstelling van de Franse en Engelse grootmachten.

"We staan als bureau niet alleen in contact met deze twee clubs, maar ook met anderen die de situatie van Dávid onderzoeken," vertelt Jašurek in een gesprek met het Slowaakse medium Nova. De zaakwaarnemer acht de kans niet groot dat Hancko tijdens de winterstop De Kuip zal verlaten. Feyenoord werkt alleen mee als er een absoluut topbedrag op tafel wordt gelegd. ''Ik schat dat Dávid voor 80-90% zeker in Rotterdam zal blijven, omdat Feyenoord strijdt om een ticket voor de Champions League."

Paris Saint-Germain had al snel door dat Hancko losweken bij Feyenoord een onbegonnen zaak was en schakelde door op de transfermarkt. Zaakwaarnemer Jašurek verwacht dat er komende zomer meer beweging zal zijn rondom de linkspoot. Hancko heeft duidelijk voor ogen wat zijn volgende stap moet worden. Een club uit de middenmoot is geen optie om Feyenoord te verlaten. "Het moet zeker een topclub zijn. Dávid zal Feyenoord zeker niet verruilen voor een club die in het rechterrijtje van de Premier League speelt."

Jašurek voegt eraan toe dat Hancko het ontzettend naar zijn zin heeft bij Feyenoord en dat het voor de verdediger geen straf is om ook volgend jaar nog in De Kuip te spelen. "Wanneer hij vertrekt, zal het een geweldige transfer worden, maar als hij niet vertrekt, dan is Dávid gelukkig in Rotterdam." Voor Hancko is het sportieve aspect van groot belang. De Slowaak heeft lucratievere aanbiedingen afgeslagen tijdens zijn tijd bij Sparta Praag, omdat hij koos voor het plan van Feyenoord. "We geloven dat hij in de zomer ook een keuze zal maken die het beste is op sportief gebied."

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties