Zaakwaarnemer biedt Pedersen actief aan op transfermarkt

Zaakwaarnemer biedt Pedersen actief aan op transfermarkt

De kans dat Marcus Holmgren Pedersen alsnog gaat vertrekken bij Feyenoord is groot. De zaakwaarnemer van de Noorse international biedt de verdediger actief aan op de transfermarkt. Al is de manier waarop de informatie naar buitenkomt wat ongebruikelijk.

Pedersen is onlangs overgestapt naar José Enrique. De oud-voetballer van Liverpool, Newcastle United en FC Villarreal moet duidelijk nog wennen aan zijn rol als zaakwaarnemer. De Spanjaard verwacht dat US Lecce een interessante optie is voor Pedersen en zoekt dan ook contact met hoofdtrainer Luca Gotti via sociale media.

Enrique stuurt het bericht echter niet naar de 56-jarige trainer Gotti, maar naar een fanaccount van de club. Pedersen mag bij Feyenoord vertrekken nadat zijn koopoptie niet is gelicht door US Sassuolo. De Rotterdammers hadden de rechtsback verhuurd voor een jaar en de Italianen hadden een koopoptie afgesproken van zes miljoen euro met een doorverkooppercentage.

Alleen bij degradatie kon US Sassuolo afzien van de optie om Pedersen definitief over te nemen. De Italianen degradeerden voor het eerst sinds twaalf jaar uit de Serie A, waardoor de definitieve deal niet doorging. Nu moeten Feyenoord en zijn zaakwaarnemer op zoek naar een nieuwe uitgaande transfer van de rechtspoot.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties