#TT | Feyenoord volgt de situatie van Liverpool-middenvelder Carvalho

#TT | Feyenoord volgt de situatie van Liverpool-middenvelder Carvalho

Na de overstap van Arne Slot richting Liverpool FC werd er al snel gespeculeerd over spelers van Feyenoord die mogelijk dezelfde route kunnen bewandelen. Toch gaat de invloed van de trainer nog verder, want Fábio Carvalho kan komende zomer mogelijk juist van Engeland naar Rotterdam komen, zo meldt Anfield Edition op basis van de berichtgeving van The Athletic.

De aanvallende middenvelder krijgt in de voorbereiding een kans om zich te bewijzen onder Slot. Mocht Carvalho dit niet lukken, dan wordt een (huur)transfer overwogen door Liverpool FC. Feyenoord zou de situatie al langere tijd volgen en is nog altijd geïnteresseerd in de 21-jarige Portugees met een marktwaarde van ongeveer veertien miljoen euro.

Carvalho heeft nog een contract tot medio 2027 in Liverpool en zal dus niet voor een laag bedrag worden verkocht. De middenvelder wordt gezien als een speler met potentie en kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor RB Leipzig en Hull City. In de eerste seizoenshelft lukte het hem niet om te slagen in Duitsland en speelde hij slechts 360 minuten. De verhuurperiode binnen Engeland was een stuk succesvoller met twintig wedstrijden, negen doelpunten en twee assists.

De Portugees begon zijn carrière in de jeugd van Benfica en maakte in 2014 al op jonge leeftijd de overstap naar Engeland. Daar doorliep Carvalho bijna de hele jeugdopleiding van Fulham FC, waarna hij voor iets minder dan zes miljoen euro de transfer maakte naar Liverpool FC. In totaal kwam hij 638 minuten in actie voor The Reds.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties