'Smal sloeg buitenlands voorstel af voor Feyenoord'

'Smal sloeg buitenlands voorstel af voor Feyenoord'

De komst van Gijs Smal naar Feyenoord is bijna rond, zo meldt Fabrizio Romano zaterdagochtend. Nog altijd is er nog geen formele bevestiging vanuit het kamp van de speler, maar zoals Nederlandse media eerder al wisten te melden is zijn komst wel een zekerheid.

Volgens de transferexpert hebben beide partijen een mondeling akkoord bereikt en heeft Smal zelfs een voorstel uit het buitenland afgeslagen. De linksback van FC Twente heeft zelf meerdere keren ontkent dat er al een akkoord is bereikt, maar bevestigde wel dat er gesprekken hebben plaatsgevonden.

Met een geschatte marktwaarde van ongeveer zes miljoen euro lijkt de transfervrije komst van Smal een uitstekende zet. Bij Feyenoord verwacht men dat zowel Marcos López als Quilindschy Hartman komende zomer gaan vertrekken en dus wordt er op deze manier alvast een vervanger in huis gehaald.

Vooral vorig seizoen blonk Smal echt uit in de selectie van FC Twente. De linksback was toen in 34 duels goed voor tien assists en twee doelpunten. Als aanvallend ingestelde speler lijkt hij goed in het plaatje te passen bij wat Arne Slot verwacht van zijn vleugelverdedigers. Dit seizoen draait Smal op basis van zijn rendement een minder seizoen en is hij tot dusver goed voor één assist in twintig wedstrijden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties