Officieel: FC Dordrecht neemt Valk transfervrij over van Feyenoord

Officieel: FC Dordrecht neemt Valk transfervrij over van Feyenoord

Feyenoord ziet Sem Valk transfervrij de overstap maken naar FC Dordrecht. De 22-jarige centrale verdediger had een aflopend contract bij de Rotterdammers en kiest nu voor speeltijd in de Keuken Kampioen Divisie.

Sem Valk (16 februari 2002) speelde al sinds 2010 in de jeugd van Feyenoord, waar hij terecht kwam nadat hij op achtjarige leeftijd VV Capelle verliet. Bij de stadionclub maakte Valk voornamelijk zijn minuten bij de beloften waar hij de aanvoerder was. Zijn debuut voor het eerste elftal maakte de rechtspoot in 2021 tijdens de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Haifa.

De verdediger met een lengte van 195cm tekent een contract voor twee jaar, met optie voor nog één jaar. Valk ziet er naar uit om voor de Schapekoppen in de Keuken Kampioen Divisie te mogen spelen. ''Ik ben blij dat ik mijn contract heb kunnen tekenen in dit mooie stadion, ik kijk er naar uit om hier volgend seizoen minuten te mogen maken!''

Mark Ruijl kende Sem Valk al beter en is te spreken over zijn ontwikkeling de afgelopen jaren. ''In de afgelopen jaren heeft Sem zich enorm ontwikkeld wat geresulteerd heeft in zijn aanvoerderschap bij de Onder 21 van Feyenoord alsmede zijn debuut bij het eerste elftal. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat dit voor beide partijen een hele mooie stap is.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties