Mitchell gearriveerd in Rotterdam voor afronding transfer

Mitchell gearriveerd in Rotterdam voor afronding transfer

Feyenoord is druk bezig met het afronden van de laatste formaliteiten rond de komst van Jeyland Mitchell. De talentvolle international van Costa Rica is vrijdagmiddag gespot in Rotterdam door een oplettende supporter. Wanneer Mitchell de medische keuring met succes doorstaat, zal hij een contract tekenen dat hem voor vijf seizoenen aan de club verbindt.

De komst van Mitchell wordt intern door Feyenoord gezien als een stunt. De Rotterdammers moesten snel handelen nadat de jonge centrale verdediger een uitstekende wedstrijd had gespeeld tegen de Braziliaan Vinícius Júnior op de Copa América. Naast Feyenoord zag ook Atletico Madrid een versterking in de 19-jarige rechtspoot.

Feyenoord pakte snel door en heeft een akkoord weten te bereiken met LD Alajuelense. De Rotterdammers maken een bedrag van 2,5 miljoen euro over als vaste transfersom. Of daar in de toekomst nog bonussen bijkomen, is onbekend. Het is ook niet bekend of er een doorverkooppercentage is afgesproken.

Mitchell gearriveerd in Rotterdam voor afronding transfer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties