'Mitchell gaat voor vijf jaar tekenen bij Feyenoord'

'Mitchell gaat voor vijf jaar tekenen bij Feyenoord'

Jeyland Mitchell gaat spoedig zijn contract tekenen bij Feyenoord. Voetbal International bevestigt de inkomende transfer van de talentvolle centrale verdediger. Mitchell heeft met de Rotterdammers een akkoord weten te bereiken over een contractduur van vijf seizoenen.

Algemeen directeur Dennis te Kloese laat aan het weekblad weten dat de komst van Mitchell kan worden gezien als een 'transferstunt'. Niet alleen Feyenoord en Atletico Madrid waren concreet in de markt voor de international van Costa Rica. Meerdere Europese topclubs waren overtuigd van zijn kwaliteiten.

Mitchell is inmiddels al in Rotterdam om zijn transfer af te ronden. De rechtspoot kan zowel links als rechts centraal uit de voeten. Op de Copa América maakte hij onder meer tegen Brazilië grote indruk met zijn fysieke kracht. Zijn potentie op fysiek vlak wordt omschreven als 'absurd goede fysieke voorwaarden.'

Feyenoord maakt een bedrag van 2,5 miljoen euro over naar LD Alajuelense om zijn doorlopende contract tot medio 2027 af te kopen. De uitgaande transfer van Mitchell wordt de op een na duurste verkoop van de club die actief is in Primera División Apertura. De bekendste naam die onder contract heeft gestaan bij LD Alajuelense is die van Bryan Ruiz.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties