''Manhoef maakte indruk op mensen binnen Feyenoord''

''Manhoef maakte indruk op mensen binnen Feyenoord''

Million Manhoef heeft indruk gemaakt op de beleidsbepalers van Feyenoord. De Rotterdammers waren onder de indruk van zijn spel tijdens de uitwedstrijd van Vitesse in De Kuip. De 21-jarige Manhoef speelde dit seizoen negen wedstrijden voor de Arnhemmers in de Eredivisie en wist daarin twee keer te scoren.

''Goede speler'', vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Derde Helft Podcast wanneer het onderwerp Vitesse wordt besproken. De Arnhemmers kampen met een tekort in de begroting en Manhoef wordt gezien als een speler die financieel interessant is. ''Manhoef maakte indruk bij Feyenoord en ook op mensen binnen Feyenoord. Ze zeiden meteen: dat is een goede speler.''

Het is niet bekend of Manhoef daadwerkelijk op het lijstje staat bij Feyenoord. De journalist ziet in de linkspoot wel een speler die zich verder kan ontwikkelen in De Kuip. ''Ik zou zo'n speler wel halen. Fit, snel en het is zeker geen aankoop van het oude Feyenoord.'' Manhoef beschikt bij de nummer vijftien van de Eredivisie over een contract tot medio 2025 en een marktwaarde die wordt geschat op een bedrag van 3,5 miljoen euro.

Het aantrekken van Manhoef is een goede investering
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties