'Hellas Verona meldt zich ook bij Feyenoord voor Dilrosun'

'Hellas Verona meldt zich ook bij Feyenoord voor Dilrosun'

Javairô Dilrosun kan er nog altijd voor kiezen om Feyenoord te verlaten. De buitenspeler staat in de belangstelling van Hellas Verona. De Italiaanse club heeft een bod neergelegd in De Kuip om Dilrosun los te weken. Dit meldt 1908.nl.

Feyenoord buigt zich momenteel over de concrete belangstelling van de nummer achttien uit de Serie A. De Rotterdammers weten dat de 25-jarige buitenspeler bovenaan het verlanglijstje staat van Hellas Verona en beraden zich over de eerste aanbieding. Hellas Verona ziet Cyril Ngonge vertrekken naar Napoli voor een bedrag van achttien miljoen euro, dat door bonussen kan oplopen tot twintig miljoen euro. Met een deel van de inkomsten hoen de Italianen de Rotterdammers te kunnen overtuigen.

Het is niet bekend of Dilrosun ervoor openstaat om Feyenoord in de komende weken nog te verlaten. Afgelopen weekend was de aanvaller nog trefzeker tegen NEC en gaf na afloop van de wedstrijd aan zijn kans te willen grijpen. Eerder heeft Lecce zich gemeld voor Dilrosun, maar Feyenoord zag weinig in een huurperiode zonder koopoptie. Nu heeft Hellas Verona zich gemeld met een miljoenenbod, moet de stadionclub opnieuw om de tafel om zijn toekomst te bespreken.

Contract tot 2026
Bij Feyenoord heeft Dilrosun een doorlopend contract tot medio 2026. De buitenspeler kwam tijdens de eerste seizoenshelft amper voor in de plannen van trainer Arne Slot. De linkspoot heeft zich altijd blijven inzetten en knokte zich weer terug in de basis bij Feyenoord. Dit seizoen kwam hij tot negen wedstrijden, wist daarin een keer te scoren en een assist af te leveren. Zijn marktwaarde wordt geschat op een bedrag van 4,5 miljoen euro.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties