'Gerucht uit Mexico: Feyenoord scout opnieuw bij Cruz Azul'

'Gerucht uit Mexico: Feyenoord scout opnieuw bij Cruz Azul'

Rodrigo Huescas staat in de belangstelling van Feyenoord, dit melden verschillende Mexicaanse media waaronder David Faitelson. De journalist is momenteel in Rotterdam voor een interview met Santiago Gimenez en heeft ook uitgebreid gesproken met algemeen directeur Dennis te Kloese.

Faitelson meldt op zijn X account met 4,1 miljoen volgers dat de twintigjarige Huescas wordt gezien als een optie voor Feyenoord in de zomer. De rechtspoot is afkomstig uit de jeugdopleiding van CD Cruz Azul en speelde 69 wedstrijden in het eerste elftal. Hij deed dat vooral als rechtermiddenvelder en was daarin goed voor vijf doelpunten en elf assists.

Huescas heeft een geschatte transferwaarde van 3,5 miljoen euro. De talentvolle Mexicaan is ook in beeld bij de bondscoach. Hij zat een keer bij de wedstrijdselectie van de nationale ploeg, maar heeft zijn officiële debuut nog niet gemaakt. Huescas wordt in zijn land gezien als een van de veelbelovende talenten van het Mexicaanse elftal. Gimenez speelde 105 wedstrijden voor CD Cruz Azul en maakte vervolgens de overstap naar Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties