FOTO: Dilrosun onderweg naar Mexico

FOTO: Dilrosun onderweg naar Mexico

Javairô Dilrosun is onderweg naar Mexico om zijn transfer af te ronden. Feyenoord heeft afgelopen week een akkoord bereikt met Club America over een directe transfer van de 25-jarige buitenspeler. Dilrosun is met zijn zaakwaarnemer in het vliegtuig gestapt om de laatste formaliteiten af te ronden.

Feyenoord heeft voor het verstrijken van de deadline bij de KNVB al kenbaar gemaakt dat Dilrosun gaat vertrekken en al het papierwerk in orde gemaakt. Wanneer de aanvaller de medische keuring met succes doorstaat, gaat hij een contract voor meerdere seizoenen tekenen.

Trainer Arne Slot liet vrijdagmiddag weten tevreden te zijn met de transfersom die Feyenoord ontvangt. Het is niet officieel bevestigd hoeveel de Rotterdammers in totaal ontvangen. Buitenlandse journalisten en journalist Martijn Krabbendam spraken over een transfersom van rond de vijf miljoen euro.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties