'Feyenoord wuift interesse van FC Kopenhagen weg'

'Feyenoord wuift interesse van FC Kopenhagen weg'

Feyenoord voelt er weinig voor om Thomas Beelen van de hand te doen. FC Kopenhagen heeft zich in De Kuip gemeld om een overgang van de centrale verdediger te bespreken. De Rotterdammers willen de komende maanden blijven beschikken over Beelen. Dit meldt 1908nl.

FC Kopenhagen heeft zich aan het einde van de transferperiode gemeld bij Feyenoord, maar kreeg al snel door dat een akkoord er niet in zat. Beelen zelf heeft het ook prima naar zijn zin in De Kuip en wil zijn kans grijpen in het elftal van trainer Arne Slot. Daarnaast heeft de verdediger die van PEC Zwolle is overgekomen nog altijd het idee dat hij zich voldoende ontwikkelt in Rotterdam.

Beelen speelt sinds dit seizoen in het shirt van Feyenoord en kwam tot 277 minuten. De rechtspoot heeft een contract dat loopt tot medio 2027 en werd afgelopen zomer voor een bedrag van 2,7 miljoen euro overgenomen van PEC Zwolle. Beelen maakte ook afgelopen zondag tegen FC Twente minuten. Hij kwam in de tweede helft in het veld voor Gernot Trauner.

Ramiz Zerrouki
Het is niet de eerste club die Feyenoord een nee verkocht. Vanmorgen maakte Voetbal International melding dat Ramiz Zerrouki niet te koop is nadat een club uit Frankrijk en Turkije zich heeft gemeld. De middenvelder wordt in De Kuip gezien als de toekomstige opvolger van Mats Wieffer, van wie de kans groot wordt geacht dat hij aankomende zomer een toptransfer maakt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties