'Feyenoord wil McAtee huren van Manchester City'

'Feyenoord wil McAtee huren van Manchester City'

Feyenoord lijkt voor het sluiten van de transfermarkt nog een deal te willen sluiten met Manchester City. De Rotterdammers hopen de 20-jarige middenvelder James McAtee voor een seizoen te huren van de Engelse grootmacht, zo meldt journalist James Ducker donderdagavond op Twitter.

McAtee heeft een contract dat doorloopt tot medio 2026 bij Manchester City en een transferwaarde van twaalf miljoen euro. Het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis in de Championship voor Sheffield United FC.

In totaal kwam McAtee afgelopen seizoen tot 37 wedstrijden en wist daarin negen keer te scoren en drie assists te geven. Hij stond in de helft van de wedstrijden opgesteld als aanvallende middenvelder. Ook Sheffield United en Leicester City azen op zijn komst.

Manchester City wil McAtee het liefst behouden, maar beseft dat de middenvelder speeltijd nodig heeft. Wanneer de Engelsen gehoor geven aan zijn verzoek, dan mag hij alleen vertrekken zonder optie tot koop.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties