'Feyenoord wil contract Hulshoff openbreken'

'Feyenoord wil contract Hulshoff openbreken'

Assistent-trainer Sipke Hulshoff maakt een uitstekende indruk bij Feyenoord. De Rotterdammers willen zijn lopende contract daarom dan ook openbreken en verlengen, zo meldt 1908.nl. De stadionclub ziet toekomst in de 48-jarige Leeuwarder en treft voorbereidingen voor een concreet voorstel.

Hulshoff is sinds medio 2021 werkzaam bij Feyenoord. In zijn eerste seizoen had hij Feyenoord Onder 21 als hoofdtrainer onder zijn hoede waarna hij zich voorafgaand aan het huidige seizoen als assistent-trainer voegde bij de staf van hoofdtrainer Arne Slot. Inmiddels vervult Hulshoff ook een rol bij het Nederlands Elftal.

Hulshoff heeft veel ervaring in het betaald voetbal. Zo was hij jarenlang jeugdtrainer bij SC Cambuur en FC Groningen. Sinds 2015 was hij actief als assistent-trainer bij de Leeuwarders, waar hij samenwerkte met Arne Slot, alvorens in 2019 over te stappen naar FC Volendam om daar als assistent-trainer aan de slag te gaan.

Feyenoord heeft eerder een akkoord weten te bereiken met John de Wolf. De 60-jarige assistent-trainer heeft bijgetekend tot en met 2027. Daarnaast is het vertrek van Marino Pusic opgevangen door de komst van Etiënne Reijnen. De oud-voetballer werd door de Rotterdammers weggeplukt bij SC Cambuur. Nu hoopt Feyenoord met een nieuw contract voor Hulshoff de volgende slag te slaan.

Lees meer over
Sipke Hulshoff
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties