Feyenoord-target Carranza ontbreekt in wedstrijdselectie

Feyenoord-target Carranza ontbreekt in wedstrijdselectie

Feyenoord is druk bezig met de komst van Julian Carranza. De 24-jarige Argentijn moet de derde spits in de selectie van de Rotterdammers worden. De geruchten over een mogelijke overstap naar De Kuip nemen toe nadat Carranza niet behoort tot de wedstrijdselectie van Philadelphia Union.

Carranza is in gesprek met Feyenoord en zijn afwezigheid roept dan ook direct vraagtekens op. Dit meldt journalist Tom Bogert. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de onderhandelingen met Feyenoord ertoe leiden dat Carranza niet meespeelt in het duel tegen Toronto. Trainer Jim Curtin geeft na de wedstrijd meer tekst en uitleg.

Carranza ligt nog tot het einde van dit kalenderjaar vast bij Philadelphia. De spits begon zijn carrière in Argentinië en trok in 2019 naar de Verenigde Staten. Daar speelde hij bij Inter Miami CF. Sinds de zomer van 2022 staat hij onder contract bij Philadelphia. Carranza scoorde dit seizoen tot dusver zes keer in twaalf competitiewedstrijden.

Update | Carranza ontbreekt vanwege een blessure
Trainer Jim Curtin bevestigt dat de afwezigheid van Carranza niets te maken heeft met de transferperikelen rondom een eventuele overstap naar Feyenoord. De spits ontbreekt vanwege een blessure die hij heeft opgelopen tijdens de training.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties