'Feyenoord nog altijd volop in gesprek met Liverpool Montevideo'

'Feyenoord nog altijd volop in gesprek met Liverpool Montevideo'

Feyenoord werkt nog altijd aan de komst van Luciano Rodriguez, zo meldt journalist Fabrizio Romano op X. De Rotterdammers zijn in gesprek met Liverpool Montevideo voor een transfer in de aankomende zomer. Romano bevestigt hiermee de berichtgeving van de afgelopen weken. De komst van Rodriguez staat nog altijd hoog in de agenda van Feyenoord nadat een transfer tijdens de winterwindow er niet inzat.

Tijdens de slotfase van de winterse transfermarkt voerde algemeen directeur Dennis te Kloese in Doha niet alleen overleg met de European Club Association (ECA). De Feyenoorder sprak daar ook met de zaakwaarnemer van Luciano Rodríguez om een transfer te realiseren. Hij was speciaal naar Qatar gevlogen om de processen te versnellen, maar een transfer in de winter zat er vanwege een gebrek aan tijd niet in.

Voetbal International wist eerder te melden dat Te Kloese en zijn zaakwaarnemer een goede relatie hebben opgebouwd, waardoor een toekomstige transfer een realistisch scenario is. De 20-jarige buitenspeler Rodríguez staat niet alleen in de belangstelling van Feyenoord; er werd ook interesse gemeld vanuit SL Benfica en River Plate. De Rotterdammers werken hard om de Uruguayaan met een marktwaarde van 4,5 miljoen euro binnen te halen voor volgend seizoen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties