'Feyenoord legt aanbieding neer voor talentvolle Mitchell'

'Feyenoord legt aanbieding neer voor talentvolle Mitchell'

Jeyland Mitchell moet de overstap maken naar Feyenoord. De Rotterdammers hebben een aanbieding neergelegd voor de talentvolle centrale verdediger die als toekomstige versterking wordt gezien voor het eerste elftal. Dit meldt 1908.nl.

Mitchell was met Costa Rica actief op de Copa America en staat onder contract bij LD Alajuelense. De 19-jarige rechtspoot heeft een doorlopend contract tot medio 2027 en een geschatte marktwaarde van 175.000 euro.

Mitchell speelde slechts twaalf wedstrijden in het eerste elftal van LD Alajuelense, dat uitkomt in de Primera División. De 1.87 meter lange verdediger kan zowel links als rechts centraal uit de voeten.

Zaakwaarnemer Kurt Morsink meldt dat Feyenoord niet de enige club is die hoopt op de handtekening van de international van Costa Rica, die onlangs tegenover het Braziliaanse elftal stond met Vinicius Júnior. Clubs uit België en Portugal hebben Mitchell ook hoog op het verlanglijstje staan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties