'Feyenoord kan Hutchinson vergeten: Chelsea FC vraagt hoofdprijs'

'Feyenoord kan Hutchinson vergeten: Chelsea FC vraagt hoofdprijs'

De komst van Omari Hutchinson gaat een lastig verhaal worden voor Feyenoord. Chelsea FC heeft besloten om de talentvolle buitenspeler niet te verhuren en staat alleen open voor een definitieve transfer. De Engelse topclub mikt op de hoofdprijs voor Hutchinson.

Dit meldt Fabrizio Romano. Wie zaken wil doen met Chelsea FC moet met een bod rond de 25 en 30 miljoen pond komen. De journalist meldt Feyenoord nog wel als geïnteresseerde club, maar gezien het enorme bedrag lijkt de club geen kanshebber meer. Stuttgart heeft momenteel de beste papieren om Hutchinson over te nemen.

Voetbal International wist recent te melden dat Hutchinson een van de spelers is die nadrukkelijk wordt gevolgd. Echter, er wordt pas concreet werk gemaakt van een aanwinst wanneer de zoektocht naar een nieuwe trainer is afgerond. Matthias Delorge (Sint-Truiden), Chris Kevin-Nadje (Versailles) en Julián Carranza (Philadelphia Union) worden ook gevolgd door de Stadionclub.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties