'Feyenoord heeft ruim drie miljoen over voor Moussa'

'Feyenoord heeft ruim drie miljoen over voor Moussa'

Anis Hadj Moussa moet voor volgend seizoen de tweede versterking worden van Feyenoord. De stadionclub wist eerder al een akkoord te bereiken met de transfervrije Gijs Smal. Nu wordt er gewerkt aan de komst van de talentvolle huurling van Vitesse. Zaterdagochtend bevestigden de Rotterdammers aan De Telegraaf dat de komst van de 22-jarige buitenspeler dichtbij is.

Journalist Santi Aouna voegt aan het nieuws toe dat Feyenoord een bedrag van 3,5 miljoen euro over heeft voor Moussa. Het geboden bedrag is inclusief bonussen. De international van Algerije staat nog tot medio 2025 onder contract bij de Belgische club Patro Eisden Maasmechelen. De Rotterdammers hebben Moussa en zijn familie zelfs al een rondleiding gegeven op het trainingscomplex en het ontwikkelingsplan besproken, waardoor de verwachting is dat alle partijen tot een akkoord zullen komen.

Na de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Utrecht wilde Arne Slot niet te veel loslaten over de geruchten rondom Moussa. ''Ik zeg nooit wat over spelers die niet van ons zijn. Maar wat ik wel kan zeggen is dat ik heel erg fan ben van spelers die de één-tegen-één domineren. En dat doet hij wel.'' Hans Kraay jr concludeert direct dat Slot de komst van de buitenspeler wel ziet zitten. ''Dat is misschien iets te snel dingen aan elkaar gekoppeld, maar iedereen mag mijn woorden interpreteren zoals hij wil. Ik zeg niks over andere spelers, ik zeg wel iets over het type speler.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties