'Feyenoord en Stade Rennais niet meer in gesprek over Assignon'

'Feyenoord en Stade Rennais niet meer in gesprek over Assignon'

Feyenoord heeft de komst van een extra verdediger momenteel op een laag pitje staan. De Rotterdammers hadden de hoop zich te versterken met een rechtsback, alleen slaagden er niet in om een geschikte huuroptie te vinden. Voor Lorenz Assignon was de stadionclub in de markt, maar de financiële eisen van Stade Rennais zijn te gortig.

Assignon hoeft door stevige concurrentie op zijn plek niet te rekenen op veel speelminuten de komende zes maanden. Daarnaast haalde Stade Rennais ook nog eens Alidu Seidu voor een bedrag van elf miljoen euro binnen. Mede door het aantrekken van de Ghanees, die zowel centraal als rechtsback uit de voeten kan, zag Assignon een overstap naar Feyenoord wel zitten.

De houding van Stade Rennais zorgde er echter voor dat Feyenoord niet langer rekent op defensieve versterking. De Fransen zitten namelijk hoog in de boom met een vraagprijs van tien miljoen euro als vaste transfersom. Feyenoord zette juist in op een huurconstructie. L'Équipe bevestigt dat de Rotterdammers niet meer in gesprek zijn om tot een oplossing te komen.

De kans dat Feyenoord en Stade Rennais woensdag of donderdag alsnog tot een overeenkomst komen, is klein. Alleen wanneer de Fransen geen geschikte club kunnen vinden die aan de vraagprijs wil voldoen, kan een lastminute huurdeal gerealiseerd worden. Met concurrentie van Bournemouth en Galatasaray lijkt ook deze optie te vervallen. De winterse transferwindow eindigt donderdagavond om 23:59 en de Fransen willen voor die tijd de overbodige Assignon van de hand doen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties