'Feyenoord en Manchester City bereiken akkoord over Mikki van Sas'

'Feyenoord en Manchester City bereiken akkoord over Mikki van Sas'

Mikki van Sas maakt de overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers hebben een akkoord bereikt met Manchester City, zo melden 1908.nl en journalist Fabrizio Romano De talentvolle doelman maakt transfervrij de overstap naar De Kuip. Van Sas gaat de nieuwe tweede doelman van Feyenoord worden.

Justin Bijlow is de komende negen weken niet inzetbaar voor Feyenoord. De 25-jarige doelman liep opnieuw een blessure op aan zijn pols en moet daardoor langere tijd revalideren. Trainer Arne Slot wilde een vervanger halen op de transfermarkt en dat is uiteindelijk Van Sas geworden.

Van Sas gaat na een succesvolle medische keuring een contract tekenen dat loopt tot medio 2026. Romano meldt dat de 19-jarige Utrechtenaar vrijdag zijn medische keuring zal ondergaan in Rotterdam. Timon Wellenreuther blijft de eerste doelman van Feyenoord. Kostas Lamprou is de derde doelman.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties