'Feyenoord bereikt akkoord en heeft Argentijnse spits binnen'

'Feyenoord bereikt akkoord en heeft Argentijnse spits binnen'

Feyenoord en Philadelphia Union hebben een akkoord weten te bereiken voor Julián Carranza. De 24-jarige spits vliegt spoedig over naar Rotterdam voor een medische keuring en het ondertekenen van zijn meerjarige contract. Dit meldt Fabrizio Romano.

Carranza gaat na Anis Hadj-Moussa, Gijs Smal en Chris-Kévin Nadje de vierde officiële aanwinst worden voor het nieuwe seizoen. Met de aanstaande komst van de Argentijn gaat een wens in vervulling van de stadionclub om drie spitsen in de selectie tot de beschikking te hebben.

Met de komst van Carranza creëert Feyenoord direct ook transferwaarde. De spits wordt nu al ingeschat op een marktwaarde van zes miljoen euro. Met een langdurig contract in Europa gaat dat de komende periode alleen maar oplopen.

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord de beschikking krijgt over een Argentijn. Carranza gaat de negende Argentijn worden in het shirt van de Rotterdamse club. Julio Ricardo Cruz, Pablo Sánchez, Patricio Graff, Tati Montoya, Mariano Bombarda, Marcos Senesi en Lucas Pratto stonden met wisselend succes onder contract bij Feyenoord. Ezequiel Bullaude heeft momenteel nog een doorlopend contract in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties