'Brighton en Feyenoord volop in onderhandeling'

'Brighton en Feyenoord volop in onderhandeling'

Feyenoord heeft meerdere aanbiedingen ontvangen van Brighton & Hove Albion FC. Beide clubs zijn volop in onderhandeling en de verwachtingen zijn dan ook dat Mats Wieffer niet meer te behouden is voor de Rotterdammers. Dit meldt 1908.nl.

Feyenoord verlangt een bedrag van dertig miljoen pond voor Wieffer. De middenvelder heeft een doorlopend contract in De Kuip en heeft daarbij goed weten te presteren in de Champions League en tijdens wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Brighton zit momenteel nog enkele miljoenen onder de vraagprijs. Feyenoord houdt rekening met een akkoord en heeft een jonge vervanger uit het buitenland op het oog. Wanneer Wieffer verkocht wordt, dan kan de stadsclub direct doorpakken. Wieffer is net terug van vakantie en wacht de ontwikkelingen rustig af.

Excelsior hoopt ongetwijfeld op een spoedige deal tussen Feyenoord en de club uit de Premier League. De Kralingers hebben namelijk in de zomer van 2022 een doorverkooppercentage bedongen van vijftien procent. De 24-jarige Wieffer kwam voor een bedrag van iets meer dan een half miljoen euro over naar De Kuip.

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties