'Boca Juniors nadert akkoord met Feyenoord over Bullaude'

'Boca Juniors nadert akkoord met Feyenoord over Bullaude'

Ezequiel Bullaude is hard op weg naar Boca Juniors, zo meldt 1908.nl. De Argentijnen hebben zich gemeld bij Feyenoord voor de aanvallende middenvelder en beide partijen zijn nagenoeg rond over een huurtransfer.

Boca Juniors zet in op een huurperiode van achttien maanden met een optie tot koop, zo melden diverse Argentijnse media. Trainer Arne Slot heeft onlangs nog uitgebreid tekst en uitleg gegeven waarom Bullaude ook aankomend seizoen niet in de plannen van Feyenoord voorkomt, en bevestigde dat de middenvelder op huurbasis mag vertrekken.

Voor de 22-jarige Bullaude is het belangrijk dat hij weer aan spelen gaat toekomen. Bij Feyenoord kwam de middenvelder niet verder dan vijftien wedstrijden als invaller. De rechtspoot maakte tegen Shakhtar Donetsk zijn enige doelpunt in het shirt van de Rotterdamse club. Bullaude zijn contract loopt nog door tot medio 2027 in De Kuip.

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties